Ball launcher

Mikä Ball-Launcher pallotykki on?

Pallotykin hyödyt ovat mille tahansa joukkueelle sanomattakin selvät. Tähän saakka pallotykkien hinnat vaan ovat olleet vähän liian kaukana seurojen budjeteista. Nyt tähän on tullossa muutos myös meillä Suomessa. Englannissa valmistettu Ball Launcher on laadukkain ja suorituskykyisin pallotykki hintaluokassaan maaialmassa. Se on saanut erinomaisen vastaanoton niin kotimaassaan Englannissa kuin kansainvälisestikin.

Huolellisessa suunnittelussa on kiinnitetty nimenomaan huomiota hinta- laatusuhteeseen kuitenkaan tinkimättä tuotteen materiaaleista ja suorityskyvystä. Täten pallotykki onkin oiva hankinta esimerkiksi harjoituskeskuksille, seuroille sekä akatemioille. Pallotykkiä voi helposti myös vuokrata muille käyttäjille hankintakustannuksia pienentämään. Sponsoritkin saattaisivat mielellään tarttua yhteisvoimin pallotykin hankintaan seuralle.

Valmentamisessa harjoitteet voidaan rakentaa lähes kokonaan pallotykin ympärille. Valmentaja pystyy harjoituksessa keskittymään pelaajien ohjaamiseen sen sijaan kun olisi syöttämässä palloa boxiin. Siinä väsyy jalka ja ovatko syötöt aina yhtä tarkkoja joka pelaajalle. Pallotykki hoitaa syöttämisen joka kerta samaan paikaan tasalaatuisesti ja harjoitteista tulee laadukkaita. Palloja pystyy syöttämään monia lyhyessä ajassa eikä aikaa kulu vauhdinottoihin ja tähtäämisiin.  Pallotykki pystyy suorittamaan 200 hyvää syöttöä tunnissa, sama määrä menisi neljän tunnin hyvään treeniin. Toistojen määrä kasvaa siis merkittävästi. Se on huikea etu muihin joukkueisiin verrattuna.

Ball Launcher sopii kaikille ikäryhmille. Siinä on useita syöttönopeuksia, saat tehtyä kierrepalloja,keskityksiä, kovia laukauksia maalivahdeille ja oikeastaan kaikkea mitä hyvä harjoitus vaatii.

Ball Launcher pallotykki on säänkestävä ja siinä on akku, joka kestää 5 tuntia kovaa tykitystä.Pallotykin materiaali on kevyttä joten se on helppo siirtää paikasta toiseen ja kooltaan sellainen, että tykki mahtuu hyvin esimerkiksi auton peräkonttiin.

 

Toimitus

Ball Launcher valmistetaan aina asiakkaalle tilauksesta ja toimitetaan 4-6 viikon kuluessa tilauksesta

Hinta

1 pallotykki 2700,00 € (alv 0%)

2-4 pallotykkiä 2500,00€ (alv 0%)

Hintoihin lisätään rahti kotimaassa.

Hintoihin sisältyy Ball Launcherin käyttönopastus.

 

Takuu

Ball Launcher tarjoaa tykilleen 12 kk takuun viallisille osille.

 

Kuinka tilaan Ball Launcherin? Kiinnostuitko?

Ota yhteys Kimmo Kauhaseen, joko sähköpostitse kimmo.hybridcut@gmail.com tai soittamalla 050-5831021

 

 

 

 

Nordic Players Store Oy

POSTISOITE TOIMISTO

OSOITE

VANHALANNIEMENTIE 52
74595 RUNNI

PUHELIN.

+358 45 187 1888

Y:2852568-5

Showroom

Aseveljenkatu 4, 70620 Kuopio

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)